• IN MEMORIAM Truus Visser
  • Contactpersonen voor besluitvorming sluiting sportpartk bij windkracht 6
  • Voorbereidingen voor videosysteem op veld 4 - Voor spelanalyse & live beelden
  • Voorbereidingen regiocup KNVB - opzet regionale competitie voor jeugd & senioren
  • Opstart trainingen senioren met reguliere trainingstijden na 31 maart
  • Vacture opgesteld voor trainer zondag 2 seizoen 2021-2022 (reserve hoofdklasse)

  Ingezonden brief:

  Bestuur en leden van GRC Groningen: sober gefeliciteerd met de 119de  verjaardag van de vereniging op (Goede Vrijdag) 2 april. Sober, want helaas  overschaduwd door het overlijden van Truus Visser. Er is dus geen reden voor een feestelijk gevoel. En ook al niet vanwege de Corona-beperkingen al ruim een jaar.. Maar het laatste komen we wel weer te boven, het verlies van Truus is helaas definitief. Vanwege diezelfde Corona-maatregelen is Truus donderdag 1 april in besloten kring  gecremeerd, maar de familie Visser stelde hen die afscheid van haar wilden nemen daartoe in de gelegenheid op woensdag 31 maart thuis bij Jeroen. Vele (oud-)GRC’ers konden haar daardoor toch de laatste eer bewijzen. Gezin Jeroen Visser, Odette en familie: hartelijk dank daarvoor.

   

  En GRC: pak de vereniging de komende periode gaandeweg weer op, mede ter harer nagedachtenis. GRC Groningen met haar dus al 119 jaar belangrijke sportieve en sociale functie in de Groninger gemeenschap. Waar Truus ook ruim 50 jaar voor stond. Ze zou het als een eer beschouwen.

   

  Als mensen komen wij en gaan wij. Met de prachtige club GRC Groningen al 119 jaar als sociaal bindende factor. Laat dat zo blijven.

   

  Ger van Gelde