• 19 - 15 - 12 - 8 - 15
    Nee deze cijferreeks is niet afkomstig van een één of ander spelletje, maar dit geeft het aantal spelers aan wat er op bepaalde momenten was. Van de 19 selectiespelers gingen we eerst naar 8 overgebleven spelers. Twijfel, twijfel op zoek naar spelers, of de wedstrijd laten verplaatsen. Toch maar eerst kijken of we voldoende mensen op de been konden krijgen, dat is vrij aardig gelukt. Met Gidion, Justin, Melvin en Koos als aanvulling, hadden we in ieder geval al een waardige selectie. Daarbij kwamen dan ook nog Peter, Olav en Stefan, die door wat omzettingen thuis er toch nog bij konden zijn.
    Oftewel met 15 man selectie konden we deze middagwedstrijd door laten gaan. Eddy stond opnieuw op goal en dat ondanks een zware nacht (echt okselfris was Eddy nu niet bepaald). Met Dhr. Laffra (die onlangs de respectabele leeftijd van 85 jaar !!! heeft bereikt) als scheidsrechter, speelden we onder een heerlijk zonnetje een uitstekende pot.
    We waren constant in de aanval, waarbij de nodige kansen werden gemist. We moesten wachten tot de 27ste minuut toen Dennis met een schitterende vrije trap de ban brak. Vervolgens vielen de goals in een rap tempo (30ste, 31ste, 34ste 36ste en 45ste minuut), waardoor we met een 6-0 voorsprong de rust in gingen. Na wat omzettingen in de rust, begonnen we de tweede helft eerst weer met wat aftasten. Zodra we gewend waren aan de nieuwe veldbezetting kwamen de goals ook weer rap en liepen we uiteindelijk uit naar een 12-2 (en dat terwijl de tegenstander geen één keer zelf heeft gescoord).
    Al met al werd het dus een makkelijke overwinning en zijn we gestegen naar de 2e plek op de ranglijst. Komende zondag spelen we uit tegen Eenrum, daar moeten we laten zien dat deze uitslag geen uitzondering was.