• Na iets meer dan twee jaar  heeft de  overheid op 23 maart de laatste coronamaatregelen afgeschaft. De afgelopen twee jaar heeft op velen een grote impact  gehad, ook op onze club.

    Door streng beleid is voorkomen dat de coronacrisisis grote financiële gaten heeft geslagen. Er is voorlopig ook weinig ruimte voor extra uitgaven. Zo is er nog geen dekking voor de festiviteiten op ons 120-jarig bestaan. Het gaat daarbij om de huur van allerlei attributen (a.s. stormbaan, levend voetbal, stropdas schieten een snelheidsmeter) en de feestavond op de zaterdagavond. Daarnaast heeft het clubgebouw van binnen een opknapbeurt nodig, ook het meubilair is deels aan vervanging toe. De Commerciële Commissie is bezig middelen binnen te halen, maar het budget is nog niet toereikend. Elke euro is zeer welkom.

    Onze verjaardag en kantine zijn voor iedereen en daarom ook de vraag voor een vrijwillige bijdrage. Alle bijdragen zijn welkom en zullen in eerste instantie worden besteed om de kosten voor ons 120-jarig bestaan te dekken, wat overblijft zal ingezet worden voor het opknappen van ons clubgebouw.

    Namens GRC Groningen, Hartelijkdank voor u support,

  • Bepaal zelf uw bijdrage

  • BIJDRAGE €5

  • BIJDRAGE €10