• Sinds afgelopen september zijn wij officieel het eerste dames team bij GRC. Wij zijn een gezellig team en een grote vriendengroep met zijn allen. Op dit moment zitten er 14 dames in onze MO20-1 variërend tussen de 16 en 21 jaar oud. Vanaf volgend seizoen zullen wij doorschuiven naar dames 1.

    Op dit moment komen wij uit in de 2e klasse. We zitten in de competitie met SV Bedum, Hardegarijp, Friese boys, Zuidhorn, ONT en SVO DKC en staan momenteel op de derde plek. Met nog 3 wedstrijden te gaan is er nog van alles mogelijk voor ons. Wij hebben het erg naar ons zin bij GRC en voetballen hier dan ook met veel plezier. Wij hopen dan ook hier nog lang te kunnen voetballen met zijn allen.

    Voor volgend seizoen zijn wij nog op zoek naar nieuwe teamgenoten. Dus ken jij iemand die graag wil voetballen en is zij tussen de 16 en 23 jaar oud, stuur dan een bericht naar ons Instagram account: @grcgroningenmo20. Binnenkort organiseren wij ook een open training, meer informatie hierover volgt binnenkort op onze Instagram. Wil je meer weten over onze wedstrijden, uitslagen etc. volg ons dan ook op Instagram!