• Beste spelers, ouders en vrijwilligers van GRC Groningen,

   

  De coronaperikelen hebben van het huidige seizoen (2020-2021) een bijzonder voetbalseizoen gemaakt. Gelukkig hebben we steeds kunnen trainen met alle jeugdteams en onderlinge oefenwedstrijden mogen spelen. Wel hopen wij dat er de komende weken toch nog (een deel van de) wedstrijden vanuit de Regiocup van de KNVB gespeeld kunnen worden.

  Ondertussen zijn de JC en de technische commissie bezig de indelingen van de teams voor het nieuwe seizoen (2021-2022) op papier te zetten. Hierbij is in de loop van het afgelopen seizoen input geweest vanuit vnl. de huidige trainers. De procedure is anders verlopen dan afgelopen jaren, maar we denken voor iedereen een passende teamindeling te kunnen maken.

   

  Het kan ook voorkomen dat spelers stoppen met voetballen bij GRC Groningen. Afmeldingen moeten uiterlijk 31 mei 2021 gedaan worden. Dit kan via een mailbericht naar ledenadministratie@grcgroningen.nl

  Graag een kopie van de mail naar de leeftijdscoördinator zodat deze de afmelding direct kan verwerken in de teamindeling. Meld je je later af, dan dien je de volledige contributie voor het komend seizoen te betalen!

   

  Hieronder de planning ter voorbereiding op het nieuwe seizoen 2020-2021:

  - 13 juni worden alle voorlopige teams (op de site van GRC) bekend gemaakt. We gaan waarschijnlijk niet meer trainen met de nieuwe teams omdat we hopen dat er nog met de huidige teams de Regiocup gevoetbald kan worden.

   

  - Dit seizoen is er geen gezamenlijke GRC slotdag/afsluiting van het voetbalseizoen omdat het binnen de huidige Corona regels niet mogelijk is om alle jeugdleden en hun ouders / verzorgers tegelijk op het sportcomplex te ontvangen. Teams staat het wel vrij om hier zelf invulling aan te geven met hun eigen team. Willen jullie hierbij gebruik maken van het sportcomplex dan graag even contact opnemen met Albert Pool via horeca@grcgroningen.nl

   

  • Zaterdag 28 augustus starten wij het nieuwe seizoen met een officiële GRC-seizoenstart dag met een doorlopend programma voor 1 of meerdere leeftijdscategorieën tegelijk. Hier zullen ook de fitness materialen van Decathlon gebruikt worden.

  Daarnaast is SportMaat ook weer aanwezig met GRC kleding en voetbalschoenen.

   

  • Zaterdag 4 september starten formeel de bekerwedstrijden voor de jeugd (JO13 t/m JO19 & ws. ook JO23) en de 1 fase wedstrijden pupillen (JO7 t/m JO12).

   

  • Uiterlijk 7 juli (dus voor de zomervakantie) zijn alle teams definitief. Wij streven er naar dat alle teams zo snel mogelijk ingevuld worden.

   

  Hieronder een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen in de komende tijd

  Wanneer: Wat:
  13 juni Voorlopige indeling jeugd wordt bekend gemaakt
  3 juli Stop trainingen – i.v.m. de zomersluiting van het sportpark
  vòòr 7 juli Bekendmaking definitieve teamindelingen
  12 jul - 22 aug Schoolvakantie
  23 augustus Start trainingen (JO13 t/m JO19/23 start mogelijk iets eerder)
  28 augustus Officiële startdag GRC Groningen
  4 september Start 1e fase JO7 t/m JO12 en bekerwedstrijden JO13 t/m JO19 & ws. ook JO23
  25 september Start competitie JO13 t/m JO19