• Beste ouder, speler en/of fan van GRC Groningen.

  Ondanks het gemis van de trainingen, wedstrijden en straks de toernooien hebben we als GRC de blik vooruit. We gaan er dan ook vanuit dat we vanaf september aanstaande gewoon kunnen “ballen”. Een grote groep vrijwilligers is bezig met de voorbereiding van het komende seizoen.

  We hebben veel jeugdteams, voor deze teams hebben we een draaiboek klaarliggen met daarin de doelstellingen, trainingsvormen en indien nodig, de trainingen.

  Gelukkig hebben we een aantal ervaren trainers “vast kunnen leggen”. Omdat we met name in de jongste jeugd een grote groep spelers hebben zijn we opzoek naar meer trainers. Ervaren of beginnend.

  Voor de JO7; JO8 en JO9 zijn de trainingsmiddagen in principe op woensdagmiddag en vrijdagmiddag. Voor de hogere leeftijdscategorieën is dat in overleg en op basis van beschikbaarheid van de trainingsvelden.

  Als trainer krijg je een contract op basis van vrijwilligersbijdrage. Wil je je langer binden aan GRC Groningen dan geven we de mogelijkheid om je UEFA Youth C diploma te halen.

  Vind je het leuk om nog meer betrokken te zijn bij GRC Groningen, vind je het leuk om de kinderen op hun eigen niveau plezier te laten hebben in het voetbal, houd je van de gezelligheid van een echte stadse voetbalclub, neem dan contact met ons op.

  Per e-mail kan dat via jeugdcommissie@grcgroningen.nl.

  Namens het bestuur is Jacco Snippe (06-54660152) de contactpersoon, voor de jeugd Bert van Putten (06-12322281) of Ruud Kosters (06-14972221).

  We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet!