• De uitwedstrijd tegen Eenrum van afgelopen week, verliep voor ons nu niet bepaald soepel. Op een zwaar, slecht, knollenveld verloren we onnodig twee punten.
  Vandaag echter, mochten we weer een wedstrijd afwerken op een strakke ondergrond. Zouden we dan vandaag tegen Zeester wel het verschil in klasse in cijfers kunnen uitdrukken ??
  Met behulp van Gaatze, Rik en Kevin van Zondag 3, konden we weer met een 14 man sterke selectie voor de dag komen. Het blijft altijd wennen om nieuwe spelers in te passen, maar dmv een goede wedstrijdbespreking is dit toch weer gelukt.
  Ondanks de goede wedstrijdbespreking en een gezamenlijke warming-up begonnen we toch niet scherp aan de wedstrijd. Al in de 8ste minuut kwam Zeester op een 0-1 voorsprong. Wakker geschud gingen we op zoek naar de gelijkmaker, die dan ook al snel (15e minuut) viel. Vanaf dit moment werd de druk op Zeester alsmaar groter, want voor de rust resulteerde in een 4-2 voorsprong .
  De tweede helft bleven we sterk aan de bal. Met wisselende aanvalspatronen (of via de flanken, of mooie steekballetjes vanuit het centrale middenveld) wisten we Zeester onder druk te houden. De score bleef dit keer echter op een 7-2 steken.

  Deze overwinning heeft ons op de koppositie van de ranglijst gebracht. Volgende week moeten we bij Usquert maar eens aantonen, dat we ook op een minder strak veld uit de voeten komen.
 • Thuis en Uit – Wereld van verschil 5

   

  Thuis en Uit – Wereld van verschil

   

  Thuis en Uit – Wereld van verschil 1

   

  Thuis en Uit – Wereld van verschil 2

   

  Thuis en Uit – Wereld van verschil 3