• Door de 4- 1 overwinning van afgelopen week tegen Roden 4, staan we sinds lange tijden in deze fase van de competitie boven aan de ranglijst. Weliswaar met de meeste wedstrijden gespeeld, maar toch...
    Mochten we vandaag opnieuw de 3 punten pakken, houden we in ieder geval nog een week langer de koppositie vast.
    Daarvoor moeten we dan wel eerst winnen van FC Lewenborg en dat onder herfstachtige omstandigheden. Veertien man telde onze selectie, waarbij we elke wissel hard nodig zouden hebben (de fysieke gesteldheid laat het nog wel eens afweten). Door de harde wind, het slechte veld (kunstgras uit het jaar 0) en een bal die zo hard was opgepompt dat er totaal geen gevoel in zat, maakte het tot een rommelige wedstrijd. Van beide kanten was het spel niet best, te gehaast en te onzuiver in de passing. Ach zo lang het van beide kanten komt, blijft de wedstrijd in ieder geval wel spannend. Spannend zal het inderdaad worden. GRC kwam achter met 3-1, maar rechtte vervolgens de rug en kwam terug tot 3-3. De laatste 10 minuten ging GRC 4 dan ook vol voor de winst. Echter met nog ongeveer 5 minuten te spelen, waren we genoodzaakt om de wedstrijd te stoppen. Door een ongelukkige val, heeft de senior van FC Lewenborg waarschijnlijk een gecompliceerde armbreuk opgelopen. De scheidsrechter kon niet anders dan de wedstrijd af te blazen en te wachten op de ambulance.
    Door deze ene punt zijn we helaas de koppositie kwijt geraakt, maar we hopen eigenlijk ook meer op een spoedig herstel van de speler van FC Lewenborg (op de foto de speler links).
    Voor de volledigheid nog even de doelpuntmakers, Dennis 2* en Pieter 1* .