Logo GRC

Ook lid worden?

Poll

Wie wordt er kampioen van de Eredivisie

Contact met GRC Groningen

Sportpark Corpus den Hoorn
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR GRONINGEN
Telefoon: 050 - 52 60 649

Sponsoren

GRC Groningen, een sympathiek communicatiemiddel

Een voetbalclub is toch om te  voetballen, maar kan het daarnaast ook een communicatiekanaal zijn? Een instrument om reclame te maken?  Ja, dat is heel goed mogelijk. Voor de club noodzakelijk zelfs tegenwoordig, want om de doelstellingen en voorzieningen van de gehele op een fatsoenlijk, bijdetijds niveau te houden, is  extra geld nodig.
Dat extra inkomsten voor de club noodzakelijk zijn, is dus geen vraag. Maar wat heeft een bedrijf daar dan mee. Een bedrijf maakt immers vooral reclame om de naamsbekendheid te vergroten, een product aan te prijzen, om al met al meer omzet te maken. Dat laatste vooral, maar er zijn wel degelijk ook nog andere redenen om een sportclub te ondersteunen. Een beetje  betrokkenheid, een beetje sympathie voor de doelstellingen, en vaak ook een beetje van …… vooruit maar.
 
Maar een combinatie kan ook. Ondernemers helpen de club en haar leden, maar willen en mogen er toch ook iets van terug zien in welke vorm dan ook.  Wij van GRC Groningen denken hierin te voorzien.

Op de velden van GRC Groningen op sportpark Corpus den Hoorn lopen wekelijks en vooral in de weekeinden vele honderden mensen rond, zowel actieve sporters als passieve toeschouwers. Reclame maken bij GRC Groningen betekent dan ook uw bedrijf presenteren en daarmee wellicht ook de omzet te verhogen.

Het commerciële beleid van GRC Groningen is er namelijk op gericht wederzijds de vruchten te plukken van commerciële samenwerking. Wij besteden zeer veel aandacht aan de tegenprestatie voor de inbreng van de sponsor.

Vele ondernemers die de club op een of andere manier ondersteunen, hebben dat inmiddels zo ervaren.

GRC Groningen heeft aldus in het afgelopen half jaar nogal wat nieuwe sponsors aangetrokken. Dat is te zien aan ons clubmagazine, op de website, langs het hoofdveld (borden en beachbanners) en in het clubhuis.

 Voor een overzicht van de sponsorclub van GRC Groningen zie elders op onze website.

 

Hoofdsponsor


Hummel
Deficare
Ron Haas
Deficare
Foox
Bloemsma Bloemen en fruit
totally in Shape
Amstel Bier
SKSG
Sportmaat