• Routebeschrijving

  sportpark_460

  Op fiets....

  Je komt bij het sportpark door de Paterswoldseweg af te rijden, en bij de Laan Corpus den Hoorn rechtsaf te gaan. Vanuit oostelijke richting kun je via de Van Ketwich Verschuurlaan de Laan Corpus den Hoorn bereiken. Rij deze helemaal uit. Aan het eind zie je links de parkeerplaats en de ingang van het sportpark Corpus den Hoorn. Fietsend ga je door de entree van het sportpark rechtdoor naar ons clubgebouw temidden van onze velden.

  Met de bus....

  Neem vanaf het hoofdstation lijn 6 richting Martiniziekenhuis, Lokatie van Swieten. Deze stopt aan de Laan Corpus Den Hoorn. Loop deze helemaal uit, bij de rotonde rechtdoor. Verderop zie je links de parkeerplaats en de ingang van het sportpark Corpus den Hoorn. Lopend ga je door de entree rechtdoor naar ons clubgebouw temidden van onze velden.

  Met de auto....

  Vanuit westelijke richting (Drachten)

  Op de A7 neem je de afslag 36 Martini Ziekenhuis. Beneden ga je op de rotonde direct naar rechts.

  Na 100 meter rechts de parkeerplaats op waar ook de ingang van het sportpark Corpus den Hoorn is.

  Lopend ga je door de entree van het sportpark rechtdoor naar ons clubgebouw temidden van onze velden.

  Vanuit oostelijke richting (Hoogezand)

  Bij de verkeerslichten op de A7 ga je rechtdoor, richting Drachten. Neem de tweede afslag (36, Martini Ziekenhuis). Onderaan op de eerste rotonde ga je  driekwartlinks, de tweede rotonde rechtdoor. Rechts ligt de parkeerplaats en de entree van het sportpark.

  Lopend ga je door de entree van het sportpark rechtdoor naar ons clubgebouw temidden van onze velden.

  Vanuit zuidelijke richting (Assen)

  Op de A28 neem je de afslag Groningen-Zuid. Beneden aan de afslag ga je linksaf, onder het viaduct door en over de brug. Je rijdt nu op de laan Corpus den Hoorn.

  Rijd deze helemaal uit, bij de rotonde rechtdoor. Even verder zie je links de parkeerplaats en de ingang van het sportpark Corpus den Hoorn.

  Lopend ga je door de entree van het sportpark rechtdoor naar ons clubgebouw temidden van onze velden.

   

  kaart1a_350kaart2a_350