• Het was weer een hele puzzel om tot een volledige wedstrijd selectie te komen, maar met behulp van Justin, Mariano en Melvin waren we toch in staat om de wedstrijd te spelen.
  Vanwege de blessure van Armando, was het nog even de vraag wie op goal zal moeten staan. De keepers van de overige elftallen waren niet beschikbaar, dus heeft Eddy zich uiteindelijk beschikbaar gesteld om op goal te staan. Tot een ieders verbazing, deed hij dat nog uitstekend ook. Hij mag zijn klasse de komende weken vaker vertonen, aangezien Armando er nog wel even uit ligt.
  Met Jacco Snippe als scheids, begon de wedstrijd stipt om 11.00 uur. Warffum ging voortvarend van start, wat al snel resulteerde in meerdere kansen. Echter was of Eddy een sta in de weg, of was de afwerking beneden maats. Nadat we de eerste aanvallen hadden afgeslagen, kwamen we al snel wat beter in de wedstrijd. De eerste de beste kans van ons, werd dan ook resoluut ingeschoten door Melvin (met een heerlijke pass van Justin).
  Vervolgens waren er kansen over en weer, maar gelukkig was GRC een stuk efficiënter in de afwerking, met als gevolg dat we in de eerst helft uitliepen naar een 4-1 voorsprong.
  De tweede helft had GRC het heft in handen en creëerde Warffum minder kansen. Wel werd onze afwerking wat slordiger (vermoeidheid of over enthousiasme), maar uiteindelijk werd de wedstrijd afgefloten met een mooie 8-1 overwinning voor GRC Zondag 4.

  Deze week maakten we voor het eerst gebruik van de app “Coach Amigo” waardoor een ieder realtime op de hoogte werd gehouden van het wedstrijdverloop (waarvoor dank Sander). Na afloop van de wedstrijd komt er een mooi PDF verslag van,
  die hier zijn bijgevoegd als foto's...
 • Puzzelstukjes vallen samen Puzzelstukjes vallen samen 1 Puzzelstukjes vallen samen 2 Puzzelstukjes vallen samen 3