• Afgelopen vrijdag 18 mei was het zover. De nu al legendarische pubquiz georganiseerd door "De Dames".

  Onder de bezielende leiding van the one and only showmaster Peter Visser (Ja inderdaad, DE Peter Visser) namen ruim 50 deelnemers hier aan deel, verdeeld over 9 teams.

  Jennet Streurman en Lisette Mooi die een quiz van 10 ronden in elkaar hadden gezet met uiteenlopende onderwerpen, maakten het de deelnemers niet makkelijk. Lange tijd leek het er op dat de Soccer Sisters met de eer gingen strijken. Maar na een paar slechte grappen van de showmaster raakten de Sisters van de wijs. Na de laatste twee rondes over sport en muziek, gingen de heren van Zondag 4 met eer strijken. Ook al lagen de teams qua behaalde punten erg dicht bij elkaar.  Frapant detail is dat er twee heren (Herman Dusink en Martinus Schokker)  in het winnende team zaten die de vorige editie van de Pubquiz ook wonnen. Dus weet wie je in je team vraagt de volgende keer.

  De deelnemers waren een gezellige mix van spelers, vrijwilligers en ouders van jeugdleden. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

  Houd je mail, socialmedia en de posters in de kantine in de gaten voor de volgende Pubquiz !!

   

  Voor de insiders: welke oud ajaxied houdt er van om op wintersport te gaan maar kan niet skieën?    (deze was te slecht om het hier niet nog een keer te herhalen)

  Pubquiz 18 mei 4

  Pubquiz 18 mei 3

  Pubquiz 18 mei 2