• Zondag 1

  De competitie dit jaar was begonnen met twee nederlagen maar ons team heeft zich snel herpakt en heeft vervolgens een aantal zeer goede wedstrijden gespeeld die met ruime cijfers zijn gewonnen.
  De overwinning van zondag 3 november op stadsrivaal Stadspark die met 5-1 gewonnen is bij Stadspark was een uitstekende prestatie van ons team. De laatste competitiewedstrijd eindigde in een gelijkspel tegen Noordster.
  Ook heeft ons eerste team op 14 oktober een prominente plek gekregen in Dagblad van het Noorden na een overwinning van 5-2 op Roden. Op dit moment staan we op een verdienstelijke 7e plaats en kijken we omhoog in de ranking.
  De eerstvolgende thuiswedstrijd is op 24 november (aanvang 14.00 uur). GRC speelt dan tegen GAVC die op dit moment laatste staat. We nodigen iedereen hierbij uit om te komen kijken en onze jongens aan te moedigen.

  https://www.grcgroningen.nl/grc-groningen-1-ve-zondag-speeldag-man/

  JO12-1

  In de nieuwsbrief proberen we telkens één van onze jeugdteams in het zonnetje te zetten. Dit keer is dat JO12-1. JO12-1 speelt in de tweede klasse en heeft tot nu alle wedstrijden gewonnen. Meest spannende wedstrijd was tegen Stadspark uit die ook werd gewonnen. Met in dit jaar 58 gemaakte doelpunten tegen slechts 15 tegendoelpunten zijn de statistieken van de jongens indrukwekkend. Jammer genoeg is JO12-1 in de beker uitgeschakeld door Veendam 1894 na een spannende wedstrijd. Het team kenmerkt zich door gezelligheid maar tegelijkertijd ook tomeloze inzet van alle kinderen die samen echt als team presteren. Ze krijgen meer ondersteuning van Ronal die naast de trainingen ze nu op zaterdagen ook coacht. Op 30 november speelt dit team een derby tegen Stadspark (10:15 uur); ze kunnen dan kampioen worden als die wedstrijd wordt gewonnen. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken.

  https://www.grcgroningen.nl/grc-groningen-jo12-1-ve-zaterdag-speeldag-man/

  35+ voetbal bij GRC 

  Sinds 5 jaar is het bij GRC mogelijk voor vaders van jeugdspelers en anderen (35+) te voetballen op vrijdagavond. Elke vrijdag is het een vrije inloop en spelen we een (fanatiek) partijtje voetbal op een half veld. We beginnen om 20.00 uur op veld 8, omkleden kan vooraf in de kleedkamers van gebouw B. Geïnteresseerd? Neem contact op met Bert van Putten op bertvanputten@xs4all.nl of kom gewoon langs! Daarnaast doen sinds 2 jaar 2 teams van GRC mee aan de 35+-competitie. In het voor- en najaar spelen we een aantal 4, of 5 competitierondes op vrijdagavond tegen andere teams uit de stad. Er is altijd ruimte voor een extra team of een 45+-team. Heb je hier belangstelling voor, laat het dan weten.

  Bal rolt weer bij 35+ 2

  Ons sportpark

  Zoals iedereen bekend, huren wij onze velden van de gemeente Groningen. Desalniettemin willen wij als huurder de velden en omgeving netjes en schoon houden. Ons valt het op dat nog regelmatig wat afval en sigarettenresten worden achtergelaten bij de velden en rondom de velden. Wij roepen al onze leden op om de velden netjes te houden en geen afval achter te laten. Hetzelfde geldt voor roken. Als club willen we gezond leven promoten en wij vinden dat er op het sportpark een rondom de velden niet gerookt zou moeten worden.
  Graag verzoeken wij al onze leden om zich daaraan te houden.

  Pubquiz

  Afgelopen zaterdag 16 november vond er een nieuwe editie plaats van de GRC pubquiz. De organisatie was strak in handen van de activiteitencommissie en werden ondersteund door spreekstalmeester Peter Visser. Uiteindelijk streden twaalf teams om de wisselbokaal en door de teams (60 deelnemers verdeeld over 12 teams) werd alles uit de kast gehaald om te winnen.De gevarieerde vragenlijst was niet voor elk team even makkelijk. Aan het eind van de avond kon maar één team de beste zijn, laat dat nu net het team "de eerste de beste" zijn. Al met al was het weer een uitermate gezellige en geslaagde avond. Een avond die ongetwijfeld een vervolg krijgt !

  Pubquiz 16 novemberPubquiz 16 november 1

  Kamp voor de jeugd

  In het weekend van 5, 6 en 7 juni vindt het kamp voor de jeugd tot 12 jaar plaats. Dit jaar gaan we naar Appelscha. De voorbereidingen starten binnenkort door een enthousiaste kampcommissie. Wil je meehelpen? Geef dat aan bij de leeftijdscoördinator.

  Nieuwsbrief November 2019

  Over deze nieuwsbrief

  Dit is de tweede nieuwsbrief van dit seizoen. Als GRC zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Heb je ideeën voor de nieuwsbrief of wil je meehelpen met de verdere ontwikkeling ervan? Meld je dan aan als vrijwilliger via bestuur@grcgroningen.nl