Logo GRC

Ook lid worden?

Poll

Wie wordt er kampioen van de Eredivisie

Contact met GRC Groningen

Sportpark Corpus den Hoorn
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR GRONINGEN
Telefoon: 050 - 52 60 649

Sportpark CdH steeds mooier

Het eerste deel van de vernieuwing van het sportpark zit er bijna op, En het ziet er steeds mooier uit. Dat er hier en daar enkele kinderziektes waren, is niet ongebruikelijk bij projecten van deze omvang.


Er wordt nu overwogen om een feestelijk tintje te geven aan wat er tot nu toe tot stand is gebracht. GRC Groningen heeft daar een voorstelletje over ingediend.


De  exclusieve velden voor FC Groningen kunnen medio 2015 in gebruik worden genomen. 


GRC


De bestrating aan de achterkant van het clubgebouw, zit er ook in. Daar komt  in overleg tussen GRC, SKSG en de projectgroep een volkstuintje voor de kinderen van SKSG.


Fietsbrug


De aanleg van een fietsbrug over de wielerbaan bij het clubhuis van Groen Geel laat nog even op zich wachten. De bedoeling was nog dit jaar, maar de praktijk is vaak weerbarstig. Het wordt waarschijnlijk eerste kwartaal 2015.


Tot die tijd worden tijdens wielerwedstrijden de verkeersstromen handmatig geregeld door verkeersregelaars. Men moet zich absoluut aan de instructie van deze mensen houden, anders ontstaan gevaarlijke situaties.


Beheerplan


De renovatie van hert sportpark wordt door de gemeente Groningen meteen aangegrepen om samen met de verenigingen, en dat zijn er nogal wat, tot een Beheerpan te komen. Het gaat om zaken als Roosters/planning van velden en kleedkamers, Veld- en accommodatiebeheer, Schoon houden park, Algemene Zaken (zoals positie FC Groningen op het park) en Wet- en regelgeving.


Overheden leggen steeds meer verantwoordelijkheden bij de verenigiongen en door al die overleggen over de sportpark-renovatie is het contact tussen de dienst WSR en de gebruikers intensiever geworden.


GRC zit uiteraard ook in die werkgroep en van de voortgang wordt melding gemaakt op onze website.

dinsdag 7 oktober 2014

Terug naar de voorpagina

Hoofdsponsor


Hummel
Deficare
Ron Haas
Deficare
Foox
Bloemsma Bloemen en fruit
totally in Shape
Amstel Bier
SKSG
Sportmaat