Logo GRC

Ook lid worden?

Poll

Wie wordt er kampioen van de Eredivisie

Contact met GRC Groningen

Sportpark Corpus den Hoorn
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR GRONINGEN
Telefoon: 050 - 52 60 649

4 tegen 4 bij GRC

Hoe leuk kan het zijn om op de woensdag in de vakantie mee te doen aan een 4 tegen 4 toernooi! Even een middag lekker voetballen met leeftijdgenootjes. Zo ook op woensdag 24 oktober bij GRC in Groningen. 32 spelers onder de twaalf (JO12) van ACV Assen, GVAV en GRC starten om half twee met de 1ste wedstrijd van 6 wedstrijden van 10 minuten. 

Opzet

Het was een individueel toernooi. Elke speler kreeg voorafgaand aan iedere wedstrijd  een letter die correspondeert met een doel op een van de 4 veldjes. De spelers gingen dan snel naar het betreffende doel om daar hun teamgenoten voor die wedstrijd te ontmoeten.  Een hesje aan en als het fluitsignaal klonk ….. voetballen.  Per gewonnen wedstrijd konden er 20 punten verdient worden, gelijkspel 15 punten en als je team 3 doelpunten had gemaakt werden deze erbij opgeteld.  Diegene die na 6 wedstrijden de meeste punten had was de winnaar van het 4 tegen 4 toernooi. 

 

Er werd met veel enthousiasme en inzet gespeeld zeker ook omdat er voor prijzen werd gespeeld maar ook omdat er iedere wedstrijd weer andere teamgenootjes waren. Na 3 wedstrijden was er een kleine pauze waarin iedereen een banaan en een flesje water kreeg van de Albert Heijn uit Eelde.

 

Na 6 wedstrijden van 10 minuten werd er nog een penaltyreeks gehouden om te zien welke club het beste is in penalty’s nemen. Maar ook  zodat de organisatoren de scores van het 4 tegen 4 toernooi konden berekenen. Na de penalty’s was de prijsuitreiking.

 

Al met een al een geslaagde middag . Zowel voor de kinderen, ouders maar ook voor de organisatoren omdat zij voor hun trainerscursus 3 van de K.N.V.B. een evenement moesten organiseren.

maandag 29 oktober 2018

Terug naar de voorpagina

Share |

Hoofdsponsor


Hummel
Deficare
Ron Haas
Deficare
Foox
Bloemsma Bloemen en fruit
totally in Shape
Amstel Bier
SKSG
Sportmaat