Logo GRC

Ook lid worden?

Poll

Wie wordt er kampioen van de Eredivisie

Contact met GRC Groningen

Sportpark Corpus den Hoorn
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR GRONINGEN
Telefoon: 050 - 52 60 649

GRC - Groningen 023 - Lewenborg 023

GRC talenten verslaan Lewenborg onder 23 jaar

 

Om spelers te laten wennen aan het seniorenvoetbal speelt GRC Groningen wedstrijden met een team waarin jongens voetballen die jonger zijn dan 23. Nadat er vorige maand al werd gewonnen van Velocitas, eindigde ook de tweede wedstrijd tegen Lewenborg in een zege.

 

In de beginfase van de wedstrijd was Lewenborg de bovenliggende partij. Het zette vroegtijdig druk en was feller in de duels. Het kreeg een paar kansjes, maar GRC keeper Rutger van den Berg was alert. Uit het niets kwam GRC op een 0-1 voorsprong. Niek Snippe gaf een lange bal en na een misverstand achterin bij Lewenborg kopte de centrale verdediger de bal over de keeper heen in het eigen doel. Gesterkt door de goal kwam GRC er beter in. Het wist de bal sneller te verplaatsen en bij vlagen werd er leuk gecombineerd. Het creëerde daarmee kansen, maar pogingen van Carlo Loorbach en Rens Wardenier troffen geen doel. Vlak voor rust werd het toch 0-2 voor GRC. In eerste instantie kwam spits Romar Salomons net te kort na een prima steekpass, maar de aanval daarna had Wardenier een geweldige actie in huis waarmee hij zijn verdediger op het verkeerde been zette en beheerst in de verre hoek schoot.

 

Na rust kwam Lewenborg snel weer terug in de wedstrijd. De buitenspeler van Lewenborg ging op de bal staan waardoor hij omver viel, maar de scheidsrechter gaf vervolgens onterecht een vrije trap. Het cadeautje werd zoals het hoort uitgepakt, 1-2. 

 

GRC liet zich echter niet gek maken en antwoordde snel. Niek Snippe onderschepte de bal, zocht de combinatie met Jasper Kingma en schoot vervolgens knap binnen via de binnenkant van de paal. GRC domineerde in het restant van de tweede helft en creëerde nog een aantal goede kansen, maar scoren deed het niet meer. De wedstrijd eindigde daarom in 1-3. 

 

vrijdag 19 oktober 2018

Terug naar de voorpagina

Share |

Hoofdsponsor


Hummel
Deficare
Ron Haas
Deficare
Foox
Bloemsma Bloemen en fruit
totally in Shape
Amstel Bier
SKSG
Sportmaat