Logo GRC

Ook lid worden?

Poll

Wie wordt er kampioen van de Eredivisie

Contact met GRC Groningen

Sportpark Corpus den Hoorn
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR GRONINGEN
Telefoon: 050 - 52 60 649

GRC-Groningen - Gomos

GRC Groningen laat punten liggen tegen Gomos

 

GRC Groningen is er niet in geslaagd om op eigen veld Gomos te verslaan. Hoewel de Stadjers de betere waren, werd dat niet in de score uitgedrukt. De wedstrijd eindigde in 1-1.

 

Meteen na het eerste fluitsignaal kreeg GRC al de eerste kans. Een misverstand achterin bij Gomos zorgde ervoor dat Railly Seraus alleen op de keeper af kon. Helaas voor GRC raakte de aanvaller de bal totaal verkeerd en kwam Gomos met de schrik vrij.

 

Na vijf minuten kreeg ook Gomos een kans. Een voorzet bleef hangen in de zestien van GRC en uiteindelijk vanuit de kluts overgeschoten door Gomos.

 

Aan de kant van GRC bleek Seraus de gevaarlijkste man. In de 17e minuut ging de rappe aanvaller er weer vandoor, maar ook dit keer raakte hij de bal niet goed en ging hij voorlangs.

 

Maar driemaal is scheepsrecht en dat geldt ook voor Seraus. Na een prima lange bal van Niek Snippe kwam de bal in de 31e minuut bij Erwin Alt die Seraus met een splijtende pass wegstuurde. Seraus omspeelde de uitgekomen keeper en kon eenvoudig binnen tikken, 1-0.

 

Vijf minuten later was het weer bijna raak voor GRC. Uit een counter schoot Alt snoeihard op de lat. Weer even later kopte verdediger Rik Slomp net naast uit een corner.

 

Niets aan de hand voor GRC zou men zeggen. Maar vlak voor rust stond er toch 1-1 op het scorebord. En dat had GRC geheel aan zichzelf te danken. Het ging door een te zachte kaats gruwelijk mis in de opbouw van GRC en daar maakte Gomos dankbaar gebruik van. 1-1 in de veertigste minuut.

 

Na rust bleef GRC de betere ploeg, al creëerde het niet heel veel kansen. Het spel was met name goed tot aan de zestien van de tegenstander. Aan de andere kant wisten de gasten GRC-keeper Gerald van Nieff ook maar nauwelijks op de proef te stellen. In de laatste twintig minuten zette GRC aan en kreeg Mo Bellghroub een grote kans, maar zijn schot ging net voorlangs. In de 85e minuut was Alt het dichtst bij de winnende treffer, maar zijn schot werd knap gestopt door de keeper van Gomos. 

 

In de laatste minuut werd GRC nog éénmaal gevaarlijk. Slomp kreeg de bal voor zijn voeten en haalde met links uit, maar zijn poging was te zacht om de keeper te verslaan.

 

Door het gelijke spel blijft GRC ongeslagen, maar heeft het nog maar drie punten verzameld. Het staat daarmee tiende. Gomos staat nu elfde met twee punten. Volgende week gaat GRC op bezoek bij Noordster, Gomos speelt thuis tegen VKW.

 

maandag 8 oktober 2018

Terug naar de voorpagina

Share |

Hoofdsponsor


Hummel
Deficare
Ron Haas
Deficare
Foox
Bloemsma Bloemen en fruit
totally in Shape
Amstel Bier
SKSG
Sportmaat