Logo GRC

Ook lid worden?

Poll

Wie wordt er kampioen van de Eredivisie

Contact met GRC Groningen

Sportpark Corpus den Hoorn
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR GRONINGEN
Telefoon: 050 - 52 60 649

Samenwerking GRC Groningen en Totally in Shape

Stefan Alfons, personal trainer en eigenaar van Totally in Shape, sluit aan bij de technische staf en gaat spelers van zondag 1 en 2, in overleg met de trainers en medische staf, begeleiden op het gebied van mentale en fysieke fitheid. Er zullen onder andere een aantal keren per seizoen groepssessies worden georganiseerd (bootcamp, bokstraining etc) en selectiespelers kunnen persoonlijk geholpen worden om kracht en fitheid te vergroten.
GRC is erg blij en ziet uit naar deze samenwerking. Stefan brengt erg veel energie mee en het geeft extra mogelijkheden om onze spelers zich nog beter en sneller fysiek en mentaal te laten ontwikkelen. 

Stefan Alfons: “Ik ben erg blij met deze samenwerking. Als personal trainer kan ik alle sporters begeleiden om nog sterker te worden dan ze al zijn. Niet alleen fysieke kracht is belangrijk in de sport, maar ook mentale kracht is van essentieel belang. Situaties en gebeurtenissen kun je niet controleren of voor zijn, maar ik kan je wel leren om met specifieke situaties om te gaan. Hoe ga je om met het publiek dat langs de kant allerlei opmerkingen maken, of met de scheidsrechter die in jou ogen alleen maar nadelige beslissingen neemt. Hoe sterker je bent, des te meer je aankunt. Ook als je fysiek sterker bent, fitter, sneller en explosiever bepaalt mede of je in de top kunt meedraaien. Waar ik ook blij mee ben is dat zowel het bestuur als de technische staf en de spelers hiervoor openstaan. We maken er een mooi seizoen van mannen,” 

 

Voor meer info Totally in Shape zie ook www.totallyinshape.nl 

 

woensdag 4 juli 2018

Terug naar de voorpagina

Share |

Hoofdsponsor


Hummel
Deficare
Ron Haas
Deficare
Foox
Bloemsma Bloemen en fruit
totally in Shape
Amstel Bier
SKSG
Sportmaat