Logo GRC

Ook lid worden?

Poll

Wie wordt de nieuwe trainer van het Nederlands elftal

Verjaardagen

Contact met GRC Groningen

Sportpark Corpus den Hoorn
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR GRONINGEN
Telefoon: 050 - 52 60 649

GRC-Groningen - WVV

 Een wedstrijd waarin de eerste goal van cruciaal belang bleek. Zo viel de wedstrijd GRC tegen WVV het best te omschrijven. Het doelpunt viel pas in de 85e minuut voor de mannen uit Winschoten en daardoor kwam het verlies extra hard aan voor GRC.

Onverdiend was het niet, GRC was eigenlijk de hele wedstrijd minder dan WVV. Toch was het ook niet zo dat GRC werd weggespeeld, het gaf achterin niet heel veel weg, maar wist niet het vertrouwde spelletje te spelen.

De grootste kans van de 1e helft was al na twee minuten voor WVV. Een voorzet vanaf rechts werd op de paal geschoten. Aan de andere kant was Tel een keer gevaarlijk nadat WVV achterin de bal verloor en vergat Smit zijn hoofd tegen de bal te drukken na een goede voorzet van diezelfde Tel.

Na rust

In de tweede helft werd WVV sterker en sterker. GRC wist de bal moeilijk in de ploeg te houden en kon bijna geen kans creëren. Wel was Alt nog dicht bij de openingstreffer, maar zijn schot werd gepakt door de keeper van WVV. De wedstrijd werd uiteindelijk beslist in de 85e minuut. GRC kreeg de bal niet weg en via een eigen speler van de Groningers kwam de bal bij de tweede paal terecht. De mee opgekomen linksback van WVV twijfelde niet en drukte hard af. Keeper Van Nieff wist nog wel zijn hand tegen de bal te krijgen, maar kon niet voorkomen dat ‘hij’ in het netje belandde.

GRC stuurde vervolgens alles en iedereen naar voren om toch nog een punt te redden. Daardoor ontstond er ruimte en dat werd in de slotsecondes afgestraft door WVV, 2-0. Na deze speelronde staat GRC op de 10e plaats met 25 punten. WVV is de nummer 3 met 38 punten. Volgende week speelt GRC tegen Bergum, WVV ontvangt Nieuw Buinen.

 

maandag 16 april 2018

Terug naar de voorpagina

Share |

Hoofdsponsor

Voetbalkamp

Hummel
Deficare
Ron Haas
Deficare
Foox
Bloemsma Bloemen en fruit
totally in Shape
Amstel Bier
SKSG
Sportmaat