Logo GRC

Ook lid worden?

Poll

Wie wordt er kampioen van de Eredivisie

Verjaardagen

Contact met GRC Groningen

Sportpark Corpus den Hoorn
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR GRONINGEN
Telefoon: 050 - 52 60 649

GRC - Groningen verliest van vv Bergum

 

Op een druilerig Sportpark Corpus den Hoorn heeft GRC kostbare punten laten liggen. Het verloor met 0-1 van Bergum.

GRC begon goed aan de wedstrijd. Het gaf Bergum geen tijd om op te bouwen en duels op het middenveld werden gewonnen. Dat resulteerde in een serie gevaarlijke corners. De eerste werd door Khatir voorlangs gekopt en een kopbal van Smit werd knap gepakt door de keeper. Daarna schoot van Linschoten de bal uit een afgeslagen corner ineens vanuit de lucht, maar hij vloog net naast.

Naarmate de eerste helft vorderde verloor GRC de grip op de wedstrijd en het gaf daarmee Bergum de kans om beter in de wedstrijd te komen. De Friezen waren tot de veertigste minuut niet in de buurt geweest van keeper van Nieff, maar bij de eerste kans was het wel meteen raak. Na een snelle actie over de linkerkant van het veld kwam de bal voor en was het voor de spits van Bergum een koud kunstje om de bal in het doel te koppen.

Tweede helft Na rust ging GRC op zoek naar de gelijkmaker. De Groningers hadden veel balbezit en GRC was de betere ploeg, maar tot echt uitgespeelde aanvallen kwam het niet. Het was met name Bergum dat gevaarlijk was vanuit de tegenstoot. Khatir moest de bal van de lijn halen en na een slippertje achterin mocht de spits van Bergum één-op-één met keeper van Nieff, maar hij faalde.

GRC was vlak voor het einde van de wedstrijd nog wel heel dicht bij de gelijkmaker. Centrale verdediger Smit dribbelde het middenveld in en schoot van een meter of 25 met zijn linkervoet hard op de paal.

Door het verlies blijft GRC tiende in de 1e klasse F. Bergum staat 7e. Volgende week gaat GRC op bezoek bij FC Assen en Bergum speelt dan uit bij Alcides.

maandag 4 december 2017

Terug naar de voorpagina

Share |

Hoofdsponsor

Voetbalkamp

Hummel
Deficare
Ron Haas
Deficare
Foox
Bloemsma Bloemen en fruit
totally in Shape
Amstel Bier
SKSG
Sportmaat