Logo GRC

Ook lid worden?

Poll

Wie wordt de nieuwe trainer van het Nederlands elftal

Verjaardagen

Contact met GRC Groningen

Sportpark Corpus den Hoorn
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR GRONINGEN
Telefoon: 050 - 52 60 649

GRC-Groningen verliest van Alcides

 

GRC heeft de goede resultaten van de afgelopen weken geen vervolg kunnen geven. Het verloor uit bij Alcides met 5-2.

 

Al na 5 minuten kwam Alcides op een voorsprong. GRC mocht achterin een vrije bal nemen, maar ging daar slordig mee om. De bal werd door Alcides opgepikt en vervolgens werd de nummer 10 met een steekpass weggestuurd. Hij maakte geen fout en schoot de bal in het doel.

 

Nummer drie Alcides had het meeste balbezit en voetbalde makkelijker dan de Groningers, maar toch kwam GRC in de 17e minuut op gelijke hoogte. Alcides verloor de bal op eigen helft, Lulofs stuurde Alt weg en met een harde en lage voorzet bereikte hij Wilkens die de bal achter de keeper schoof. 

 

GRC kreeg daarna nog een paar goede kansen, maar die waren niet besteed aan Alt. Eerst schoot hij de bal tegen de paal en na een voorzet van rechts keerde de keeper van Alcides de bal geweldig. 

 

Aan de andere kant was het wel raak en wederom was het de nummer 10 van Alcides die trefzeker was. 

 

Na de 2-1 zakte het niveau ver weg aan de zijde van GRC. Bij de 3-1 werd de bal door een GRC verdediger tegen de spits aangeschoten en vlak voor rust werd het ook nog eens 4-1. Een voorzet zeilde zo voorbij keeper van Nieff en ging er in één keer in.

 

In de tweede helft probeerde GRC er nog een wedstrijd van te maken, maar het kon niet echt een vuist maken. Ook Alcides was slordig en maakte niet goed gebruik van de ruimtes die ontstonden op het veld. 

 

In de 77e minuut maakte Alcides de 5-1. Een voorzet werd bij de tweede paal eenvoudig binnen getikt. In de laatste minuut maakte invaller de Vries met een mooie goal de stand iets draaglijker voor GRC. Vanaf een meter of 25 schoot hij de bal hard achter de keeper van Alcides.

 

GRC blijft ondanks de nederlaag negende in de eerste klasse F. Alcides deelt samen met Hoogeveen de koppositie, al heeft Hoogeveen een beter doelsaldo. 

 

Volgende week speelt GRC thuis tegen Bergum. Alcides gaat dan op bezoek bij SVBO. 

 

maandag 27 november 2017

Terug naar de voorpagina

Share |

Hoofdsponsor

Voetbalkamp

Hummel
Deficare
Ron Haas
Deficare
Foox
Bloemsma Bloemen en fruit
totally in Shape
Amstel Bier
SKSG
Sportmaat