Logo GRC

Ook lid worden?

Poll

Wie wordt de nieuwe trainer van het Nederlands elftal

Verjaardagen

Contact met GRC Groningen

Sportpark Corpus den Hoorn
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR GRONINGEN
Telefoon: 050 - 52 60 649

Parkeren

Er is een nieuw toegangshek. De wielerbaan die clandestien als parkeerplek werd gebruikt, is daardoor niet meer bereikbaar. De ruim 200 parkeerplekken zijn uiteraard volstrekt ontoereikend. Daar is iedereen het over eens, maar dat wordt niet meer anders. Daar hebben we mee te leven. Bij andere grote sportparken is de situatie niet veel beter. 

We hebben wel een alternatief. Wanneer de parkeerplaats vol is kan er worden geparkeerd bij het Martiniziekenhuis. Dat kan gratis. Uitrijdkaarten zijn verkrijgbaar in de kantine. Willen jullie alle leiders vragen om ook de tegentander hierover te informeren. Niet alleen dit weekend, maar bij elke thuiswedstrijd! 

De gemeente heeft toegezegd het nog even aan te zien, maar wanneer bezoekers auto’s lukraak blijven parkeren, waardoor er al snel gevaarlijke situaties ontstaan voor fietsers en voetgangers, zijn ze gedwongen te gaan handhaven. Een boete is al snel 60 euro. Zover hoeft het niet te komen. Dan moeten we onze leden en tegenstanders wel informeren. 

zaterdag 21 oktober 2017

Terug naar de voorpagina

Share |

Hoofdsponsor

Voetbalkamp

Hummel
Deficare
Ron Haas
Deficare
Foox
Bloemsma Bloemen en fruit
totally in Shape
Amstel Bier
SKSG
Sportmaat