Logo GRC

Ook lid worden?

Poll

Wie wordt er kampioen van de Eredivisie

Contact met GRC Groningen

Sportpark Corpus den Hoorn
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR GRONINGEN
Telefoon: 050 - 52 60 649

Ger van Gelder treedt uit organisatie

Bestuurslid Ger van Gelder treedt in juli bij GRC Groningen uit zijn functie als bestuurslid belast met verschillende portefeuilles. Dat betreft ook het dagelijkse management. Zijn besluit berust op persoonlijke gronden, waarvan hij de club vorig jaar al op de hoogte stelde.


bild1038_3264


Het GRC-bestuur werkt aan de invulling van  de verschillende portefeuilles die hij beheerde.


Ger licht een en ander als volgt toe:


“De reden van terugtreden is inderdaad persoonlijk en positief. Het is gewoon mijn tijd.


GRC is on the move als groeiende club met een prachtige eigen accommodatie op een vernieuwd sportpark. De vooruitzichten zijn goed.


Daarom is dit het juiste moment om na een laatste actieve periode vanaf 2000, waarvan de laatste negen jaar als bestuurslid en sinds 2010 als dagelijks manager, terug te treden. Een kwestie van ruim baan maken voor de nieuwe lichting.  Er sluiten namelijk nieuwe, jongere mensen aan in de organisatie.


In de afgelopen 15 jaar is er heel veel gebeurd binnen de club. Het 100-jarig jubileum in 2002, de versterking van bestuur en kader, een prachtig multifunctioneel clubhuis, de brede exploitatie daarvan via een 'professionelere’ organisatie, meer beleidsvisie vastgelegd in Nieuw Elan, meegaan in maatschappelijke ontwikkelingen, inspelen op nieuw overheidsbeleid, een ingrijpend gerenoveerd sportpark en vooral een groeiend ledental bij senioren en jeugd.


Maar ik ben inmiddels 67 jaar en wil het  de komende jaren nog een beetje bij mezelf kunnen houden. Rustiger aan hoeft dat niet meteen te betekenen. Ik heb nog veel te doen in mijn eigen leven, het is nog niet klaar. En als je 67 bent: hoe lang heb je nog in redelijke gezondheid?


GRC blijft ook na 53 jaar als vereniging uiteraard mijn belangstelling houden. Of zo gezegd: Old soldiers don’t die, they just fade away!”


 

donderdag 2 juli 2015

Terug naar de voorpagina

Share |

Hoofdsponsor


Hummel
Deficare
Ron Haas
Deficare
Foox
Bloemsma Bloemen en fruit
totally in Shape
Amstel Bier
SKSG
Sportmaat