Logo GRC

Ook lid worden?

Poll

Wie wordt er kampioen van de Eredivisie

Contact met GRC Groningen

Sportpark Corpus den Hoorn
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR GRONINGEN
Telefoon: 050 - 52 60 649

Nieuwe presentatiejacks doen het goed

Trainers en leiders van de (jeugd)teams van GRC Groningen waren de laatste tijd niet als zodanig herkenbaar. De bestaande prestatiejacks hadden hun tijd gehad. Vooral bij wedstrijden maakte dat geen goede indruk.


fotos_181_400


*De overeenkomst wordt ondertekend door Will Panman (midden) en namens GRC door penningmeester Martin Sietsma (rechts) en Ger van Gelder.


Toen Will Panman namens zijn bedrijf Rio Projects de helft van de aanschafkosten voor rekening nam. kon het bestuur besluiten tot aanschaf van 80 nieuwe jacks.


De betreffende overeenkomst werd afgelopen zaterdag ondertekend, waarna de eerste jack konden  worden uitgereikt (zie foto's). Ze deden het meteen goed rond onze velden.


Het gaat per team om twee jacks, namelijk voor de trainer(ster) en een voor de leiding. Bij de jeugd voor alle teams, bij de senioren gaat het om zondag 3 en 4, zaterdag 1, 3 en 4. 


fotos_191_400


*Will Panman overhandigt het eerste jack aan bestuurslid Facilitaire Zaken Johan Cramers.


De jacks blijven wel eigendom van de vereniging. Om het beheer controleerbaar te houden, is in overleg met sponsor Rio Projects besloten een borg te vragen van € 20 die men weer terug krijgt bij inlevering van de jacks na bijvoorbeeld beeindiging van de functie. De jacks hebben daarom een nummer in de kraag.


De gang van zaken:


*De laatste uitgiftedag is zaterdag 28 maart na 08.00 uur.


* Indien men niet in de gelegenheid is om deze zaterdag  het  jack te halen, kan men contact opnemen met bestuurslid Facilitaire Zaken Johan Cramers per e-mail: jcramers@home.nl.


* Trainers betalen de borg van  € 20  via verrekening met hun vergoeding. Contant mag ook.


* Leiders betalen hun borg van € 20 contant bij het ophalen van hun jack


* De borg wordt betaald aan penningmeester Martin Sietsma of Albert Pool. Let wel: jacks worden niet afgegeven zonder betaling van de borg. 


 

woensdag 25 maart 2015

Terug naar de voorpagina

Share |

Hoofdsponsor


Hummel
Deficare
Ron Haas
Deficare
Foox
Bloemsma Bloemen en fruit
totally in Shape
Amstel Bier
SKSG
Sportmaat