Logo GRC

Ook lid worden?

Poll

Wie wordt er kampioen van de Eredivisie

Contact met GRC Groningen

Sportpark Corpus den Hoorn
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR GRONINGEN
Telefoon: 050 - 52 60 649

Alles weer in de wei

De veldcompetitie is afgelopen weekeinde weer hervat. De selecties senioren en junioren waren al even bezig,. Maar nu zijn vrijwel alle senioren, junioren en pupillen weer de wei in gestuurd. Dat betekende meteen een heel druk programma zowel thuis als uit.


Nou is dat ‘in de wei’ tegenwoordig steeds meer op kunstgras, zeker op ons sportpark Corpus den Hoorn, maar ook op kunstgras kan heel goed gedarteld worden. En door dat kunstgras heeft GRC de afgelopen maanden volop kunnen trainen en oefenwedstrijden spelen. En voor de jongste jeugd was er natuurlijk de KNVB-zaalcompetitie


Dat alles is in sportief opzicht goed, voor de clubbinding goed en voor een levendig clubgebouw goed. Van een winterperiode is bij ons eigenlijk geen sprake meer op een paar weken rond de jaarwisseling na.


Het laatste geldt trouwens altijd al voor bestuur en commissies. In de winterperiode moet altijd veel werk worden verricht om de zaken zo goed mogelijk voor elkaar te hebben. Het gaat dan over beleidsbeslissingen, de uitvoering ervan en ook nog eens alles wat te maken heeft met wat we zijn: in de eerste plaats een voetbalclub.


Voor de verschillende pupillengroepen  is de Voorjaarscompetitie vastgesteld, er komen GRC-jacks aan voor al het technisch kader, nieuwe doelen zijn in aantocht, veel trainingsmateriaal is aangevuld en waar nodig zijn of worden de wedstrijdshirts vervangen.


Het is allemaal bedoeld om GRC Groningen als voetbalclub zo goed mogelijk neer te zetten. De club is altijd bezig de voorwaarden zo goed mogelijk aan te bieden aan onze voetballeden.


Maar wat senioren, junioren, pupillen, trainers en leiders vooral zelf moeten doen, is naar vermogen te presteren.  Soms valt dat mee, soms valt dat wat tegen. Het gaat dan niet alleen om de plaats op de ranglijst, maar ook om het plezier dat je er aan beleeft.


Dankbaar zijn dat je aan sport kunt doen in een prima omgeving. Want die bieden we op een prachtig sportpark en in ons mooie clubgebouw. Daar past ook goed gedrag bij, zowel binnen de club als naar buiten toe. Zeker, de organisatie kan altijd beter, maar ook daar werken we aan. Dagelijks.


Als we dat nou allemaal een beetje voor ogen houden, beleven al onze (spelende) leden jong en oud, ons technisch kader en ook zeker de ouders een dankbare  voortzetting van de voetbalcompetitie.


Namens bestuur en commissies van GRC  Groningen


Ger van Gelder


 


 


 

vrijdag 6 maart 2015

Terug naar de voorpagina

Share |

Hoofdsponsor


Hummel
Deficare
Ron Haas
Deficare
Foox
Bloemsma Bloemen en fruit
totally in Shape
Amstel Bier
SKSG
Sportmaat