Logo GRC

Ook lid worden?

Poll

Wie wordt er kampioen van de Eredivisie

Contact met GRC Groningen

Sportpark Corpus den Hoorn
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR GRONINGEN
Telefoon: 050 - 52 60 649

GRC inside

Ook GRC Groningen heeft te maken met vele ontwikkelingen. Of misschien vooral GRC Groningen. Want er gebeurt momenteel zoveel in de club zelf, maar ook buiten de vereniging, dat we de handen er vol aan hebben.


De vereniging zelf is echt on the move op verschillend gebied. De activiteiten in ons multifunctionele gebouw nemen toe, het sportpark is vernieuwd, FC Groningen komt binnenkort naar Corpus den Hoorn. En maatschappelijk komt de sport  in een ander vaarwater terecht.


Dit alles ontgaat GRC Groningen niet, er zijn verschillende processen die momenteel bij ons spelen. De GRC-volgers willen wij van dit alles zo goed mogelijk en voor zover openbaar, op de hoogte houden. Die informatie verwaait wat in de rubriek Clubnieuws met het meer dagelijkse, kortere nieuws. 


Vandaar deze nieuwe rubriek onder de verantwoordelijkheid van het bestuur.


Onderstaand eerst actuele  informatie over de technische ontwikkelingen van nu.


En vervolgens een column uit het GRC-magazine van liefst drie jaar geleden over de komst van de totale technische organisatie van FC Groningen naar Corpus den Hoorn. Enm wat dat zou betekenen voor zowel het sportpark als de positie van GRC daarin.


De inhoud ervan willen we de lezer niet onthouden.


 

donderdag 19 februari 2015

Terug naar de voorpagina

Share |

Hoofdsponsor


Hummel
Deficare
Ron Haas
Deficare
Foox
Bloemsma Bloemen en fruit
totally in Shape
Amstel Bier
SKSG
Sportmaat