• Volgens diverse nieuwssites was de griepgolf voorbij, helaas was dat nieuws nog niet terecht gekomen bij het vierde. Naast de gebruikelijke afzeggingen vanwege blessures e.d., dit keer ook nog eens een viertal afmeldingen vanwege de griep. Met als gevolg dat de spoeling wel heel erg dun werd en er het nodige geshopt moest worden. Normaal gesproken kan het vierde dan rekenen op aanvulling vanuit het tweede, maar ook die zaten dit keer krap in de spelers. Uiteindelijk is het toch nog gelukt om met 13 man naar Marum af te reizen. Om er daar achter te komen dat de kledingtas niet aanwezig was. Hoezo een chaotische voorbereiding ?
    Nadat de shirts gearriveerd waren, snel aantrekken en aan de wedstrijd beginnen. De eerste helft kon het vierde nog goed meekomen met Marum, maar in de tweede helft moest GRC toch achter de feiten aanlopen. Met een 5-1 als resultaat.
    Ondanks de chaotische voorbereiding en moeizame wedstrijd, heeft blijkbaar het humeur er niet onder geleden. De diverse gastspelers vonden GRC Zondag 4 een leuke en gezellige ploeg en in geval van nood wilden ze wel weer eens aantreden.