• Grote GRC actie - Spaardoel en prijzen

  2 nov 2023 Beheerder
 • GRC's Eigen Loterij: Win Groot en Steun onze Club!

 • Spaardoel

 • Dit jaar slaat GRC een andere weg in en organiseert een loterij die je niet wilt missen! De Grote Clubactie laten we links liggen, want wij willen onze club op onze eigen unieke manier steunen. Maak je klaar voor een geweldige kans om zowel onze clubkas te spekken als geweldige prijzen te winnen.

  De startdatum van de Lotenverkoop is 1 november.De trekking zal plaatsvinden tijdens onze bruisende nieuwjaarsborrel op 7 januari.

  Waar gaat jouw inleg naartoe?

  We willen graag een doel bereiken, en daarom gaat maar liefst 75% van de inleg rechtstreeks naar dit spaardoel. Dat is niet alles! De overige 25% wordt omgezet in prijzengeld, zodat je kans maakt om met een geweldige prijs naar huis te gaan. Met de opbrengsten van deze loterij willen we enkele fantastische verbeteringen realiseren voor onze club. Eén van de hoogtepunten op onze lijst is het aanschaffen van een gloednieuwe beamer met een groot scherm, zodat we nog meer geweldige momenten kunnen delen.

   

  Het prijzengeld dat je niet wilt missen

  De eerste prijs is maar liefst €250 . De tweede prijs €150 en de derde prijs: €50, Het wordt nog spannender! Als we de grens van €1800 aan verkochte loten bereiken, stijgen de prijzen naar ongekende hoogten. Daarnaast zullen er tal van kleine prijzen zijn om nog meer mensen te belonen voor hun steun. 

   

  Voor onze jonge enthousiastelingen:

  Ben jij een van onze jonge leden en wil je de prijs voor de grootste lotenverkoper winnen? We hebben een speciale prijs voor jou in petto. Dus, trommel al je vrienden op en maak er een geweldige wedstrijd van! Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Koop straks je loten, ondersteun GRC, en maak je klaar voor een onvergetelijke nieuwjaarsborrel met fantastische prijzen. Samen kunnen we onze club naar nieuwe hoogten tillen! 

  Deze actie start vanaf 9 november

 • Hoofdprijs 1

 • Hoofdprijs 2

 • Hoofdprijs 3

 • KOOP HIER UW LOTEN