• Het tweede weekend opeenvolgend, waar we te maken hebben met een groot aantal afwezigen vanwege de griep. Niet alleen in het veld hebben we soms moeite m het bij te benen, maar blijkbaar ook met de griep lopen we achter de feiten aan.
    Het was dus opnieuw een hoop geregel om tot een volwaardige selectie te komen. Gelukkig hadden we dit keer ondersteuning vanuit JO19-1, wat gelijk onze gemiddelde leeftijd deed kelderen.
    Deze zondag moesten we echter aantreden tegen de koploper GVB, dus een beetje verjonging kon geen kwaad.
    Met de volgende JO19-1 spelers gingen we strijd aan: Anrico stond opnieuw op goal, met Rik hadden we een uiterst dynamische rechtsback (heeft denk ik wel een marathon gelopen deze wedstrijd en nog zat hij vol praatjes  ), Djurmaine versterkte het middenveld en Valentino stond in de punt van de aanval. Omringd door pak hem beet 1000 jaar ervaring (oké ik moet toegeven dat dat een beetje ruim naar boven is afgerond), bleven de jonkies meer dan uitstekend op de been.
    De eerste helft verliep moeizaam. We moesten duidelijk nog een beetje wennen aan elkaar en aan het feit dat we meer naar voren konden spelen, doordat het team over meer loopvermogen beschikte. De eerste 45 minuten was dan ook overduidelijk voor GVB, al hadden ze niet veel uitgespeelde kansen. Met name vanuit de corners waren ze gevaarlijk en de 0-1 viel dan ook uit zo’n standaardmoment. Nadat Jos in de rust de poppetjes allemaal weer goed had neergezet, gingen we vol frisse moed de tweede helft in. Dat het beter liep, werd uit het speelbeeld al snel duidelijk. We konden GVB meer en meer onder druk zetten, we lieten het echter na om de kansen te verzilveren. Toch kwam daar de verdiende 1-1. Met een snelle uitval, werd met een hoge voorzet Valentino bereikt en met een schitterende kopbal (zo’n goal die meerdere herhalingen waard zal zijn bij Studio Sport) scoorden wij de verdiende 1-1.
    In plaats van door te drukken en de kansen te verzilveren, gaven we toch GVB weer de gelegenheid om op voorsprong te komen. Opgeven zat er dit keer niet bij, dus met alles wat we nog in huis hadden, gingen we op zoek naar de meer dan verdiende gelijkmaker. Die kwam er dan ook, door een schot vanuit de tweede lijn van Jules. Ondanks de 2-2 en de al geleverde strijd, gingen we op zoek naar de drie punten. Helaas mocht het niet zo zijn, maar een gelijkspel tegen de koploper is mooi meegenomen.
    Sander (vanuit de dugout) “wow, wat heb ik genoten van deze wedstrijd” en inderdaad dat mag gezegd worden, het was het aanzien meer dan waard.

Basis: Anrico, Rik, Wallie, Arjen, Olav, Brad, Martinus, Djurmaine, Jules, Dennis en Valentino.
    Wissels Eddie (46ste minuut voor Brad), Jos (Jos 70ste minuut voor Eddie), Sander en Mark