• Beste ouder/verzorger.

  Je kind speelt “op een groot veld” bij GRC Groningen. Als ouders/verzorgers moeten we zelf invulling geven aan diverse taken binnen de club en het team. Twee ervan zijn het leveren van een scheidsrechter (bij thuiswedstrijden) en een grensrechter (bij elke wedstrijd). Iets wat de meesten van ons niet in het dagelijkse leven doen.

  Vanuit GRC Groningen vinden we het belangrijk om je hierin te helpen door handvatten mee te geven hoe je dit het beste aanpakt. Voor je eigen zelfvertrouwen is dat prettig en ook voor de spelers en tegenstanders komt het goed over als je weet waar het over gaat. Om dit te bewerkstelligen organiseren we een informatieavond. Tijdens deze avond is Freek Vandeursen aanwezig. Freek is lid van de scheidrechtersvereniging waar we ons clubhuis mee delen. Hij is al meer dan 10 jaar coach voor jonge scheidsrechters. En Freek is grensrechter in de Eredivisie en 1e divisie. Hij zal gaan vertellen wat er zoal bij komt kijken om de wedstrijden in goede banen te leiden.

  Aangezien iedereen een keer gaat vlaggen en/of fluiten dit seizoen, gaan we ervanuit dat van iedere speler ten minste 1 ouder of verzorger aanwezig is. De bijeenkomst vindt plaats in de kantine van GRC Groningen op dinsdag 12 september. Aanvang 19:30 uur.
  Aansluitend zal er voor de JO13 en JO14 een informatie uurtje zijn m.b.t. tot dit seizoen.

  Tot dinsdag 12 september.

  Namens de technische commissie van GRC Groningen.
  Vriendelijke groet – Ruud Kosters