• En dat is doorgaan met winnen en mede aan kop staan van de ranglijst. De laatste keer dat we serieus naar de ranglijst keken, was zo ongeveer anderhalf jaar geleden. Op dat moment werd de competitie stop gezet vanwege de corona pandemie. Maakten we een keer een realistische kans op het kampioenschap (stonden gedeelde eerste), werd de competitie niet uitgespeeld. Toch zijn we op papier gepromoveerd en wel naar de 5e klasse ! Oké toegeven, de zondag reserve 6e klasse bestaat helaas niet meer. Maar toch, kunnen we eindelijk weer eens zeggen dat we in de 5e klasse spelen. Zoiets staat tenslotte altijd mooi op het CV.

  Gelukkig is het seizoen 2021 – 2022 wel gewoon van start gegaan en kunnen we weer wekelijks bewijzen dat we (ook dit jaar weer) klaar zijn voor een stapje hoger. De start is in ieder geval goed geweest met twee overwinningen uit twee duels.

  Zondag 12 september GRC Zondag 4 – Helpman 6          4 - 3

  De eerste wedstrijd van het seizoen ging tegen de sluwe vossen van vv Helpman 6, o.a. met good old Harrie Zwiers (oud-zaalinternational) in de gelederen. Op een vol sportpark (eigenlijk voor het eerst in de GRC historie dat een viertal zondagelftallen op hetzelfde tijdstip speelden), was het duidelijk te zien dat het de eerste wedstrijd van het seizoen was. Over en weer was het nog even zoeken naar de juiste balans in het elftal. Gelukkig ging GRC dit het beste af en won dan uiteindelijk ook verdiend met 4 – 3 .

  Zondag 19 september GRC Zondag 4 – Italian Boys 1     4 – 2

  Ook de 2e wedstrijd van het seizoen beloofde een spannende strijd te worden en dat werd het dan ook. Na een wat verhitte discussie voor de wedstrijd, liet GRC zien dat ze niet alleen in balbezit redelijk uit de voeten kunnen maar ook verdedigend werd Italian Boys fel op de huid gezeten. GRC zat er telkens kort op en speelden gewoon een goede wedstrijd. Ook al had Italian Boys misschien de betere spelers, met de instelling waar GRC vandaag mee speelde, maken ze het elke tegenstander moeilijk. Weer werden er 3 punten bijgeschreven …

  GRC Zondag 4 gaat verder met waar het gebleven was