• GRC  staat volop in het nieuws deze week. Een televisieploeg van Hart van Nederland/SBS 6 komt deze vrijdagavond naar Corpus voor een item over nog altijd de band tussen onze club en de huidige bondscoaches Ronald en Erwin Koeman. Zij beginnjhen nu met hun werk en maken deze vrijdag de selectie bekend voor de komende EK-kwalificatiewedstrijd.  Aan het woord komen onder anderen toenmalige jeugdspelers Hans Leber en Gerriet Zielstra en enkele huidige eerste elftalspelers Het is al meteen te zien deze vrijdag om 22.30 uur in het HvN-journaal op SBS 6. Op de GRC-site volgt komend weekend een indruk van de productie van zo’n journaalitem. Via een link kan men het dan ook nog eens terugzien.

    In het DvhN kwam GRC eerder al  in het nieuws met een verslag van het bekerduel woensdag van Zondag 1 in Steenwijk tegen ‘d Olde Veste. We speelden een goede wedstrijd, maar leden desondanks een 2-0 nederlaag. Het bereiken van de laatste 16 was al een prima prestatie natuurlijk en leverde weer de nodige ervaring op.

    Tenslotte werd in dezelfde krant gemeld dat een adviesrapport aan de gemeente Groningen  concludeert dat GRC natuurlijk op Corpus moeten blijven. Voor de uitbreidingsplannen van FC Groningen gaat wellicht honkbalclub Caribe verhuizen. Het college van B en W sprak daarover donderdagmiddag bij GRC met de betrokken verenigingen. Wat er dan ook uitrolt, realisatie is al gauw 5 jaar verder.