• Ook voetbalvereniging GRC Groningen koestert haar leden. Maar als ze al vele jaren lid zijn en meestal ook nog vrijwilligerswerk hebben verricht, worden ze even in het zonnetje gezet.  Op de Algemene Ledenvergadering van maandag 28 oktober zijn daarom zes trouwe clubleden onderscheiden met een speld voor hun langjarig lidmaatschap van de club. Twee van hen zijn dat al 50 jaar en de resterende vier 25 jaar, onder wie Hugo Brenninkmeijer. Hij werkt al vele op Nederlandse ambassades, eerst in Tokio en tegenwoordig in Jakarta. Hij kon dus niet aanwezig zijn, maar stuurde de club vanuit Indonesië een mooi verhaal over zijn voetbaltijd bij GRC. Zijn broer Rutger nam de speld in ontvangst.

    Verder werd de aftredende penningmeester Martin Sietsma benoemd tot Lid van Verdienste voor het belangrijke werk dat hij 15 jaar voor de club heeft gedaan. En Will Panman werd benoemd tot voorzitter van GRC.

    Op de foto de jubilarissen(v.l.n.r.): Rutger Brenninkmeijer (25), Henk Wetsema (50), Rob Schuur (50), Sander Brink (25), Erwin Woltjer (25) en Joris Baving (25). Rechtsachter voorzitter Will Panman.