• Op een mistige en koude dag betrad GRC 45+ het terrein van Sportpark Corpus den Hoorn voor een thuisronde. Samen met Velocitas en Stadspark waren ze present, maar Groninger Boys liet verstek gaan. Geruchten wijzen op een gebrek aan jonge spelers bij hen. Niettemin was GRC goed vertegenwoordigd met 11 spelers, waarbij Chris, hoewel niet als doelman, toch kon deelnemen aan het spel. Eddy nam zijn positie in het doel in.

    De eerste wedstrijd stond tegen Stadspark op het programma. Ondanks een dominante aanwezigheid op het veld en diverse kansen, resulteerde dit niet in een overwinning voor GRC. Het team leed onder onnodige tegendoelpunten en moest zo de zege aan Stadspark laten.

    Vervolgens was Velocitas aan de beurt in de tweede wedstrijd. Ondanks de steeds dichter wordende mist, slaagden de mannen van Velocitas erin elkaar gemakkelijk te vinden op het veld. Dit leidde tot een vrij eenvoudige overwinning voor Velocitas, die hun spel vlot en soepel lieten verlopen.

    Nu restte GRC enkel de hoop om de derde helft te winnen, een thuiswedstrijd in de kantine. De vraag rees of Chris opnieuw als laatste de kantine zou sluiten, hoewel hij daarbij mogelijk het gezelschap van Rolf moest missen.

    GRC 45+ gaat de mist inGRC 45+ gaat de mist in 4GRC 45+ gaat de mist in 1GRC 45+ gaat de mist in 2