• De jubileumviering van GRC 120 op zaterdag 2 april was een succes. Overdag was er van alles te doen voor de jeugd en ’s avonds verliep het feestprogramma spetterend. Bestuur en commissies legden er veel eer mee in. Opmerkelijk was de enorme belangstelling vanuit alle clubgeledingen, van jong tot oud. Maar bovenal de positieve sfeer die in het clubgebouw rond zoemde. Tot in de kleine uurtjes.

    Dat zal niet alleen te maken hebben met alleen de 120e verjaardag van GRC Groningen. Het bestuur voelde aan dat we na de vervelende Corona-jaren ook wel aan een clubfeestje toe waren, vooral de jongeren. Nou, die lieten zich inderdaad niet onbetuigd.

    Ook zij zoemden mee

    Waardevol was ook de komst van de ‘ouderen’ die bij GRC betrokken waren of nog steeds actief zijn. Zij zoemden mee met uiteraard het spuien van vele (sterke) verhalen van dien. Zij voelen zich nog altijd betrokken bij de vereniging. Hans Leber kwam er vanuit Heemstede zelfs speciaal voor naar zijn vertrouwde Corpus den Hoorn. Het kostte enige moeite om het grootste deel van hen vanuit het feestgedruis bijeen te krijgen, Hoofdsponsor van GRC begin deze eeuw  Eduard de Vries van toenmalig installatiebureau Thermaq was er ook, maar moest tijdig weg.

    V.l.n.r. Vally Dusink, Dick Visser, Hans Leber, Peter Visser, Kor Sinning, Klaas Mulder, Ger van Gelder, Herman Dusink, Gerriet Zielstra, Huib de Thomis, Bé Helwerda. (tekst Ger van Gelder, foto Albert Pool)