Logo GRC

Ook lid worden?

Poll

Wie wordt er kampioen van de Eredivisie

Contact met GRC Groningen

Sportpark Corpus den Hoorn
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR GRONINGEN
Telefoon: 050 - 52 60 649

Gastenboek

Om een bericht te kunnen plaatsen moet je eerst inloggen.

Berichten

jan smit
op 06-09
Ik ben zo vrij om jullie te vragen of het mogelijk is dat mijn website www.dehuiskamervraag.nl een link kan krijgen op jullie website.

Het gebruik van mijn website is uiteraard geheel gratis.

www.dehuiskamervraag.nl is een site waarmee je je voetbalkennis (en ook popmuziekkennis) kunt testen. Je kunt een keuze maken.

Bij de vragen zijn ook beeldvragen opgenomen met schitterende voetbalmomenten, waarna een vraag wordt gesteld. Wat mijn website onderscheidt van andere soortgelijke sites is, dat het gaat om je parate kennis en dus geen multiple - choice principe.

Ik wil de site nog verder ontwikkelen door b.v een gewenste tijdsperiode te laten bepalen door de speler. Dit betekent b.v dat jullie spelers in de jongere leeftijdscategorie alleen vragen kunnen krijgen van b.v. vanaf het jaar 2000. Jullie zouden als vereniging ook kunnen putten uit de vragen die het bestand zitten b.v. als onderdeel voor (jeugd) avonden met daarin een quiz opgenomen.

Oudere leden kunnen kiezen van bv van 1960 /1970 / 1980 / 1990

Onder rubriek “Spelregels” kun je nazien hoe de antwoorden worden gecontroleerd

Omdat het voor jeugdige leden best moeilijk is om vragen uit de “oudheid” te beantwoorden, tracht ik binnenkort per decennium een indeling van de vragen te maken, waarbij de speler dan zelf kan bepalen vanaf welke periode hij/zij vragen wilt ontvangen.

Ook kun je je scores meten, dit kan echter alleen als je inlogt. Met inloggegevens wordt overigens verder niets gedaan. We hebben deze gegevens nodig om jouw score te meten. Je kunt dus zelfs met club- elftalgenoten en/of vrienden onderling een competitie spelen. Er is een Topscorer-overzicht per dag, per maand en een all-time overzicht. Zie meer informatie onder de rubriek Topscorer.

Wat ook heel leuk is om naar de huiskamervraag.nl te surfen bij b.v verjaardagen en jeugdavonden bij de club. Heel eenvoudig, iemand stelt de vraag die verschijnt op het scherm en de mensen om je heen geven het antwoord. Zo kun je ook een competitie houden!

Heel veel plezier en succes met www.dehuiskamervraag.nlIk hoor graag van jullie en indien je nog vragen hebt, dan verneem ik dat graag.


sportieve groet,

Jan Smit ( dit keer niet uit Volendam.)

Martijn Brink
op 15-08
Dag, Het seizoen is voor velen weer begonnen, tijd om de website een volledige update te geven lijkt mij? De poll met vraag wie er wereldkampioen gaat worden, kan die er af? :)

Als ik iets kan betekenen voor de website dan hoor ik het graag.

Martijn Brink mbrink@brinkonline.info
hugo brenninkmeijer
op 25-05
Kan ik nog steentjes kopen voor het clubhuis?
Wil mijn naam graag naast die van van Dijk. De beste spits die grc de afgelopen 25 jaar heeft gehad (volgens hemzelf dan hè).

Zal wel leuk zijn als jullie wat meer info geven over het nieuwe clubhuis, tekening bijvoorbeeld, mag ook een 3D-animatie zijn.
jan smit
op 28-04
Hallo,
Wij van het 4e elftal van CSVH zijn op zoek naar teams die net als wij op vrijdagavond willen voetballen in plaats van de zaterdag of zondag.
Wij zijn geïnteresseerd geraakt door een mailing van de KNVB, die een “45+ mooi weer competitie” wil opzetten.
Dit betekent een 7 tegen 7 competitie op een half veld voor 45+.
Wij vinden dat we nog niet tot deze categorie behoren en willen ook het liefst 2x 45 minuten voetballen op een normaal of kunstgrasveld.
Wij merken dat het steeds moeilijker wordt om een team bij elkaar te krijgen, omdat een aantal van onze spelers zaterdags met de kinderen mee gaan of regelmatig zaterdags moeten werken.
Wij spelen zelf in de 5e klasse (meest 30+) en zijn op zoek naar soortgelijke teams uit de stad Groningen en omstreken die er ook voor voelen om een vrijdagavond competitie te spelen.
De KNVB heeft toegezegd dat als er voor eind mei 6 a 7 teams zich aanmelden, zij een competitie kunnen opzetten.
Mocht je geïnteresseerd zijn of je wilt wat meer informatie kun je contact opnemen met Harrie Schriemer.
Telefoon 06-20303397 of mail naar H.Schriemer@online.nl
Arjen Pool
op 05-03
Als gevolg van de hevige sneeuwval van vandaag en het slechte weer wat nog op komst is, gaat de 4 tegen 4 training voor de F-ers vandaag NIET door.

Patrick de Vos
op 29-01
Misschien leuk om te kijken of je al bij je elftal selectie staat?
Trainers kunnen de selectie doorgeven aan de webmaster..
Binnenkort kunnen we dan foto's gaan maken voor op de website..
bert wind
op 24-01
trouwens dat mag gezegt, de nieuwe site ziet er gelikt uit
bert wind
op 24-01
tot mijn verbazing heb ik geconstateerd dat de c3 en b2 zaterdag zijn afgelast, terwijl dat dat de enigste wedstrijden waren die gewoon op kunstgras hadden kunnen worden gespeelt. er was nl geen algehele afgelasting. maar even verder gespeurt kom ik tot de ontdekking dat er 3 jeugd teams van de fc dus hebben gespeelt, op de kunstvelden. voor mij is het zo langzamerhand duidelijk hoe de kaarten liggen
Patrick de Vos
op 14-01
Beste daniel

Volgens mij is alles up to date.
Mocht dit niet zo zijn dan kan je webmaster@grcgroningen.nl mailen.
daniel smittenberg
op 27-12
allemaal een goed en eerlijk voetbal jaar in 2010
wordt er bij de jeugd nog wat veranderd met de elftallen zo ja waneer komen wij dat te weten toch niet weer als alles al is begonen
« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »

Hoofdsponsor


Hummel
Deficare
Ron Haas
Deficare
Foox
Bloemsma Bloemen en fruit
totally in Shape
Amstel Bier
SKSG
Sportmaat