Logo GRC

GRC2- Alcides 2.

Grc Groningen 2 - Alcides 2

 Het is zondagochtend en alle spelers van Grc Groningen komen langzaam aan druppelen op het sportpark Corpus den hoorn. De 1 is fitter dan de ander en dat is aan de gezichten ook te zien (in het veld kan dat anders zijn).

 Peter wilde de bespreking beginnen toen 1 van de spelers (noem geen namen) hem er op attendeerde dat Kais nog niet aanwezig was. Even later kwam hij binnen maar moest daardoor toch op de bank beginnen. Peter deed een sterke en korte bespreking en wij waren klaar voor de wedstrijd.

 Alcides had in de eerste helft meer balbezit maar de grootste kansen waren voor Grc waaruit ook de 1-0 van Stefan Huizinga kwam. Stefan kreeg de bal na een voorzet van Sven en nam deze ook fantastisch aan om het daarna strak in de verre hoek te schieten. 10 minuten later kwam er weer een counter van Grc waar Melvin de Jong werd weggestuurd door een steekpass van Marlo Vos. Melvin kreeg te veel tijd een ging nadenken (nooit goed) daardoor legde hij de bal terug op Sven die de bal miste en ook nog buitenspel stond(?). Later maakte Sven dit goed door de 2-0 voor zijn rekening te nemen.

 Met een 2-0 voorsprong gingen wij de rust in en waren de meeste spelers tevreden op Jarno & Pieter na. Pieter had alle hoeken van het veld gezien door een ‘’iets’’ snellere en behendigere spelers en Jarno was wat ongelukkig (Hoessen)

 Na rust begon Alcides sterk en liet Grc vooral veel de lange bal spelen. Na ongeveer 15 minuten spelen maakte Alcides de 2-1 en weer 10 minuten later ook de 2-2. Peter bracht een aantal wissels in (Habi,Nick & Tom) die het niveau weer wat omhoog haalden. Sven maakte daarna de 3-2 en iedereen hoopte dat wij deze voorsprong nu zouden behouden. Helaas werd het daarna snel 3-3 en ook nog 3-4..

 Na deze teleurstelling was iedereen down in de kleedkamer. Maar zoals Smit altijd zegt: Je mag mopperig zijn na de wedstrijd maar als je hebt gedoucht moet je bier drinken en een bobbel zetten.  Dit werd later ook zeker gedaan in de door Peter benoemde bunker. Normaal zal er altijd een gehaktballen test zijn maar die is deze week over geslagen en vervangen door een bierdoppen spelletje van Sven in de bunker. In de bunker werden er leuke nummertje gedraaid en verschillende moves gezet waarna later iedereen heerlijk op het terras heeft gezeten en Skalt de winnende goal heft zien maken tegen Gvav.

 Conclusie: Het resultaat in de eerste helft was goed (2-0) in de 2e helft werd dit erg slecht maar de 3e helft heft Grc zeker weer gewonnen.

Hoofdsponsor


Hummel
Deficare
Ron Haas
Deficare
Foox
Bloemsma Bloemen en fruit
totally in Shape
Amstel Bier
SKSG
Sportmaat