• GRC1 pakte afgelopen zondag drie belangrijke punten in Leeuwarden. FVC werd uit knap met 1-2 verslagen. Komende zondag staat een belangrijke kraker op het programma: de stadsderby tegen de bijna buurman Stadspark. Het verschil in punten tussen beide ploegen bedraagt 6 punten in het voordeel van GRC, waarbij wij ook nog een wedstrijd minder hebben gespeeld. Wordt er van Stadspark gewonnen, dan is lijfsbehoud vrijwel zeker gesteld. Er staat dus met recht wat op het spel komende zondag en het zou mooi zijn als er veel toeschouwers komen om de ploeg van Jurna te ondersteunen.

   

  Vooraf spelen de JO8-teams van beide verenigingen als voorwedstrijd hun stadsderby en hoewel er voor hun niets op het spel staat, zullen ook hier de vonken ook vanaf vliegen! Hun pot zal om 12.30 beginnen en in de rust zullen er penalties worden genomen.

   

  De echte liefhebber kan vanaf 11.00 al aan zijn trekken komen op het Sportpark. Zondag 2 speelt dan tegen Rolder Boys en bij winst komen zij op 6 punten van koploper Alcides. Met nog 7 wedstrijden te gaan is de inhaalrace misschien net iets te laat ingezet, maar de mannen van Peter Visser leveren sowieso een formidabele prestatie met de tweede plaats in de Hoofdklasse. Het derde ontvangt koploper TLC en zal alle zeilen moeten bijzetten voor een goed resultaat. Het vierde kruist op Corpus de “degens” GVB 1, wat in hun klasse als koploper door het leven gaat. Ook daar kan ondersteuning worden gebruikt.

   

  Wij zien u komende zondag graag terug op Corpus!