• Beste clubleden en ouders,
   
   
  We hebben allemaal de persconferentie van afgelopen maandag gezien. De boodschap dat we nog een tijd moeten leven met de beperkingen van Corona gingen voor het eerst hand in hand met het hoopvolle vooruitzicht van versoepelingen. Versoepelingen waar we ook binnen GRC naar snakken. Weer samen op het voetbalveld staand in competitieverband, geen beperkingen meer op het sportpark… de kantine weer open.

   
  Maar tegelijkertijd is het ook duidelijk dat we er nog niet zijn. Dat het virus nog steeds in volle hevigheid onder ons is en dat we dus nog goed op moeten passen en daarbij de basisregels (van het RIVM) in acht moeten blijven nemen. Daarbij vinden we het belangrijk nogmaals te laten weten wat dat inhoudt voor de activiteiten op het sportpark en bij GRC.
   
   
  Het allerbelangrijkste blijft dat we voldoende afstand houden. Ook is het belangrijk, in het geval van onze jongste leden, dat ouders de kinderen enkel brengen tot het trainingsveld, en daarna het sportpark direct weer verlaten. Het liefst via de aangegeven loop- en fietsroutes.

   
  We zien echter dat ouders vaak te lang blijven ‘hangen’ bij het begin van de training, maar ook dat zij vaak te vroeg weer langs de lijn staan, om toch nog even een glimp op te kunnen vangen van dochter- of zoonlief, bij de training. Heel begrijpelijk. Ook alle mensen die zich inzetten voor GRC, in het bijzonder de trainers, begrijpen dit. Maar we moeten echt nog even de discipline vasthouden en ons aan de basisregels houden. Wanneer we op die wijze ons steentje bijdragen aan een veilige situatie nu, kunnen we zo snel mogelijk weer in de breedte voetballen en genieten van het samenzijn.
   
   
  Samengevat, komt het erop neer dat we een dringend beroep op je doen de afstand te bewaren en niet bij de training te (blijven) kijken.

   
   
  Alvast bedankt voor je begrip en medewerking.

   
   
  Blijf gezond.

   
   
  Bestuur en Jeugdcommissie GRC Groningen