• Verslag GRC Zondag 4 - Harkstede 3
  Op een bewolkte zondagochtend, met de klok net voor 11.00 uur, vond de wedstrijd plaats tussen GRC Zondag 4 en Harkstede 3. Scheidsrechter Nescio had de leiding over deze confrontatie, die de toeschouwers hoopten te trakteren op spannend voetbal.
  GRC begon de wedstrijd met Ruben, Gilmar en Wallie (eerst als grensrechter aan de slag) op de reservebank, klaar om in te vallen wanneer nodig.
  Al in de 3e minuut van de wedstrijd kreeg GRC een veelbelovende kans toen Wijnand na goed doorlopen alleen voor de keeper kwam te staan. De supporters hielden hun adem in, maar helaas ging de poging verloren.
  In de 8e minuut kwam Raoul dicht bij een doelpunt met een kopbal, maar deze keer ging de bal net over het doel.
  Helaas sloeg het noodlot in de 9e minuut toe voor GRC, toen Harkstede op voorsprong kwam. Een communicatiefout in de verdediging van GRC leidde tot het eerste doelpunt van de wedstrijd, waardoor Harkstede met 0-1 voor kwam te staan.
  De teleurstelling werd groter voor GRC in de 30e minuut toen Harkstede een penalty kreeg toegewezen na een vermeende overtreding door Michel van GRC. De strafschop werd benut en bracht de stand op 0-2 in het voordeel van Harkstede.
  Het werd nog erger voor GRC in de 43e minuut toen Harkstede met een mooi uitgespeelde aanval het derde doelpunt van de wedstrijd maakte. De verdediging van GRC leek te gemakkelijk te passeren, en de score stond nu op 0-3 in het voordeel van Harkstede.
  Met een ruststand van 0-3 begaven beide teams zich naar de kleedkamers voor een welverdiende pauze en een goed gesprek.
  De tweede helft begon met enkele wissels voor GRC. Gilmar kwam het veld in voor Brad, en Ruben verving Max in de hoop wat frisse energie aan het team toe te voegen.
  GRC begon de tweede helft sterker en domineerde het spel. Ze creëerden maar liefst 5 grote kansen, waarvan er twee als zeer opgelegd beschouwd konden worden. Het publiek hield de adem in en hoopte op een comeback, maar het zat GRC niet mee. Ze slaagden er niet in om het net te vinden en de nul van het scorebord te halen.
  In de 75e minuut voerde GRC nog twee wissels door. Wallie kwam in het veld voor Sven, en Max keerde terug op het veld in plaats van Michel.
  De minuten tikten weg, en ondanks hun inspanningen kon GRC de achterstand niet inhalen. Uiteindelijk werd de wedstrijd afgefloten door scheidsrechter Nescio in de 92e minuut.
  Helaas voor GRC was de 0-3 nederlaag een teleurstellend resultaat, vooral gezien hun sterke optreden in de tweede helft. Het was een wedstrijd waarin het geluk niet aan hun kant stond en waarin ze een aantal gemiste kansen betreurden. Desondanks zullen ze blijven werken aan hun spel en hopen op betere resultaten in de toekomst.