Logo GRC

Ook lid worden?

Poll

Wie wordt er kampioen van de Eredivisie

Contact met GRC Groningen

Sportpark Corpus den Hoorn
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR GRONINGEN
Telefoon: 050 - 52 60 649

Panna GRC

Panna GRC Jeugdpagina!     

Let op er zijn straks voetbal toernooien!

Altijd leuk aan het einde van het seizoen!

 

Voetbaltoernooi. Een hele ochtend en/of middag strijden voor een beker. Vorig jaar ging het heel goed met de jeugdteams van GRC! Het leuke is dat je tegen een aantal teams speelt en op dezelfde dag nog weet of je winnaar bent of niet. De wedstrijden zijn natuurlijk ook wat korter dus je moet wel van begin tot eind van de wedstrijd alert zijn en elke kans om te scoren pakken. Waar de toernooien dit jaar zijn en welke voetbalvereniging ze organiseert weet ik zelf even niet, maar houdt de website van GRC www.grcgroningen.nl en je email in de gaten!

We hopen dat veel spelers van GRC meedoen en zo het seizoen weer sportief afronden. We hopen dat jullie allemaal bij GRC blijven spelen en natuurlijk nog betere voetballers worden!

Het volgende voetbalseizoen willen we als de teams weer bekend zijn meer informatie van elk team op de website van GRC hebben. In elk geval een foto van elk team. We hopen dat jullie daaraan mee willen helpen en zoveel mogelijk foto's van je team willen opsturen. Nu kun je dat ook al doen! Het is vrij makkelijk of van je mobiel of ander I-apparaat een foto te sturen naar bestuur@grcgroningen.nl! Als het een beetje redelijk of grappige foto is dan vind je hem zeker terug op de website. Op die manier proberen we het nog gezelliger te maken bij GRC. Nou geniet nog van de laatste training en/of toernooien!

Hoofdsponsor


Hummel
Deficare
Ron Haas
Deficare
Foox
Bloemsma Bloemen en fruit
totally in Shape
Amstel Bier
SKSG
Sportmaat