Logo GRC

Ook lid worden?

Poll

Wie wordt er kampioen van de Eredivisie

Contact met GRC Groningen

Sportpark Corpus den Hoorn
Laan Corpus den Hoorn 101
9728 JR GRONINGEN
Telefoon: 050 - 52 60 649

NTK 2012

Nederlandse Techniek Kampioenschappen bij GRC

Bij GRC Groningen is op MAANDAG 22 OKTOBER (Herfstvakantie) de voorronde Regio Stad van de zesde Nederlandse Techniek Kampioenschappen. .Deelname is voor junioren van 6-15 jaar. De landelijke organisatie verwacht dit jaar een totaal-deelname van 8.000 kinderen bij 120 deelnemende voetbalclubs. GRC Groningen is dus een van die organiserende verenigingen. Ook GRC zet vooral eigen jeugdtrainers en begeleiders in.

Wat is de filosofie?
Het basisprincipe ligt in de Moves&Skills zoals René Meulensteen (assistent-trainer van Alex Ferguson) deze aanleert bij de selectiespelers van Manchester United.  De gedachte is dat kinderen veel meer met een voetbal moeten doen dan ‘direct afspelen. De junioren moeten de bal meer als een instrument gebruiken om hun eigen voetbalgrenzen te ontdekken.

Voor wie is het bedoeld?  
Voetballers in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar krijgen de techniektraining, een voetbal, een voetbalshirt, een verzorgde lunch, een diploma, een voetbalmagazine GOAL! én voor iedere deelnemer een speciale Moves&Skills-medaille.

Deze hele dag kost 40 euro per deelnemer inclusief alle genoemde extra’s.


Waar en wanneer worden de Techniek Kampioenschappen gehouden?
De Nederlandse Techniek Kampioenschappen voetbal word het gehele jaar door georganiseerd bij zo'n 120 clubs, verspreidt door geheel Nederland.

 

In het Noorden van het land worden de NTK’s gehouden op de volgende locaties:

Maandag 22 oktober dus bij GRC Groningen Regio Stad en verder in Appingedam, Grijpskerk, Engelbert en Havelte.

 

De finaledag voor de locatiewinnaars wordt gehouden op zondag 28 oktober 2012 op het Nationale Sportcentrum Papendal te Arnhem.


Wat gaan de deelnemers op deze dag doen?
In de ochtend worden de kinderen in kleine groepjes verdeeld van maximaal 12 kinderen. Onder begeleiding van de eigen clubtrainers (die door een techniektrainer van de René Meulensteen Academy speciaal hiervoor zijn opgeleid) gaan ze trainen op voetbaltechniek met oefen- en spelvormen.

Maar het belangrijkste is dat alle kinderen meedoen en zij de Moves & Skills gaan aanleren. Elke voetballer(-ster) is welkom en niet alleen maar de ‘goeie’. Dus iedereen is een "winnaar".
Iedereen op deze dag leeft als een ‘kampioen’,  traint als een ‘kampioen’ en speelt als een ‘kampioen’.

De uiteindelijke winnaars
Op de landelijke finaledag zal René Meulensteen met collega’s van Manchester United aanwezig zijn om de prijzen aan de winnaars uit te reiken. De uiteindelijke landelijke winnaars bezoeken als hoofdprijs twee dagen de grootste voetbalclub van de wereld, Manchester United!! Daar brengen ze een bezoek aan de Hall of Fame en.... gaan ze naar de Fanshop van ‘the Theater of Dreams’. (onder voorbehoud) Natuurlijk gaan ze naar Old Trafford voor het bekijken van een wedstrijd uit de Premiership.

Voor verdere  informatie en opgave zie de GRC/site onder NTK.

 

Doe jij ook mee aan de Nederlandse Techniek Kampioenschappen
bij G.R.C. Groningen op 22 oktober?

Dit jaar organiseert G.R.C. Groningen in samenwerking met Sportpartners, een hele dag waarop jij kunt trainen en voetballen als een speler van Manchester United!

Wij vragen jou…..Can you do it?

Schrijf je snel in want iedereen van 6 t/m 15 jaar kan meedoen.
Er zijn slechts 100 plekken beschikbaar en vol = vol!

De winnaars van de NTK worden uitgenodigd om op 28 oktober 2012 naar de grote landelijke finaledag te komen. De uiteindelijke landelijke winnaars worden daar nogmaals in het zonnetje gezet en ontvangen van ons niet alleen de winnaar beker maar ook fantastische prijzen. Deze hoofdprijzen worden uitgereikt door bekende Nederlandse sporters en genodigden uit het buitenland. (o.v.b.). Wil je meer weten over het NTK-2012? Kijk voor informatie en aanmelden op de website www.moves-skills.nl

schrijf je hier in

Hoofdsponsor


Hummel
Deficare
Ron Haas
Deficare
Foox
Bloemsma Bloemen en fruit
totally in Shape
Amstel Bier
SKSG
Sportmaat